Spiriforrás fejléc

Elemzések

Számmisztika

ISMERD MEG A BENNED MUNKÁLÓ ENERGIÁKAT A SZÁMOK REZGÉSÉNEK SEGÍTSÉGÉVEL!

A numerológiai elemzés segít, hogy tisztábban láss és megoldj emésztő konfliktusokat, lerakhass régóta cipelt terheket, szembe nézzvalódi Önmagaddal, utat, irányt találj.

A teljes elemzés tartalmazza a sorsszám, sorsútszám, síkok, többlet és hiányszámok, karakterszám, karmaszám, párkapcsolati elemzés, karmakör, szögcsúcsok, névszám, jantra területeit. Az elemzés szóban történik (1,5-2 óra), de az írásbeli változat is elvihető.

↑ vissza az elejére   megnézem az árat »


Kronobiológiai Elemzés

Kiváncsi vagy, milyen arányban működik jobb és bal agyféltekéd?.
Szeretnéd tudni, agyműködésed alapján milyen fizikai, érzelmi, intellektuális kontúrral rendelkezel?
Tudni akarod, hogy mennyire illesz párodhoz, családtagjaidhoz, barátaidhoz? Esetleg milyen területeken kell jobban figyelned magadra és társadra?
Egy ilyen elemzés segít tisztábban látni.

Mi is az a kronobiológia? ( Csak nagyon röviden.)

A kronobiológia a bioritmológia és a pszichogenetika eredményeit ötvözi.
Földünk sajátos energetikai háttérrel rendelkezik, mely kihat az élőlényekre is. A környező bolygók visszatükröződő sugaraiból holografikus energiaelosztó matrix alakul ki. Ezek együttesen befolyásolják a megszülető élőlényt.
A születés pillanatában az egyed bekapcsolódik a külső bioszféra dinamikájába és a programozott gének megjelennek az új egyed fenotípusában.
Így az öröklött tulajdonságok mellett egy „harmadik szülő”, a Természet is befolyással van ránk.
A holografikus programban lefektetett és a külső dinamikába történt bekapcsolódásból fakadó tulajdonságokkal rendelkezik az megszületett egyed agya.
A születés napjának ismeretében meghatározható, hogy az új egyed milyen temperamentummal, érzelmi beállítódással és intellektuális adottságokkal rendelkezik.

↑ vissza az elejére   megnézem az árat »