Spiriforrás fejléc

Magamról

Vékony Erika vagyok. 1972. október 24-én születtem, Szolnokon. Van két életrevaló fiam: egy nagy és egy kicsi. Egy gyönyörű helyen, Tardoson élek. 23 éve magyar-angol szakos tanárként dolgozom.

A történet Rólam is szól, mint Mindannyiunkról, akik ébredünk.

Szóval ki is vagyok én, aki megbújik az adatai mögött?

Az vagyok, aki keresi az utat, úgy, mint Te.

Az vagyok, aki ugyanúgy megélt lélekemelő magasságokat, mint lélekmarcangoló, sötét, kilátástalannak tűnő mélységeket.

Az vagyok, aki felálltam ebből, mert nem féltem lemerülni Önmagamba, szembenézni azzal, amit ott találok, felszabadítani a megkötött energiákat és élővé alakítani a saját életem.

Sokáig el akartam futni a feladatok elől és megelégedtem egy számomra szűkös, korlátolt élettel, bár mindig éreztem, hogy az nem az én utam. Pedig úgy, mint más én is csodálatos adottságokat és lehetőségeket kaptam, csak nem ismertem fel, vagy féltem használni őket.

Nagyon „szerencsés” vagyok, hogy majd 20 évig egy alternatív szemléletű, személyiségközpontú gimnáziumban taníthattam, ahol lehetőségem volt adni és kapni olyan lelki tartalmakat, mely talán nehezebben oldható meg a hagyományos iskolai keretek között. Sok tréningen, képzésen vettem részt a főleg Rogers szemléletén alapuló munka keretein belül. Ezért nagyon hálás vagyok! De ennél többet éreztem, itt belül.

Belső késztetésből, a jeleket követve kezdtem autodidakta módon foglalkozni spirituális eszközökkel, módszerekkel körülbelül 18 évvel ezelőtt. Majd, hogy ez ne csak szabadidős tevékenységre korlátozódjon, tanfolyamokra mentem, hogy képesítésem is legyen arról, amit szeretek csinálni.

Ötödik éve vezetek egy ezoterikus klubot Tardoson, ahol nagyon izgalmas élményekkel és tapasztalatokkal gyarapodtam.

Sokan úgy mondanák: régóta a spiritualitás és ezotéria ösvényén járok. Én inkább azt mondanám az önismeret, önmegvalósítás és tudatosság vezérel.

Ma egy olyan bizonyosságban élek; mozgok, érzek és gondolkodom, melynek minden percében kapcsolatban állok Önmagammal és a Létezéssel. Úton vagyok.

Életem legfontosabb feladatának tartom, hogy másoknak is segíthessek ezen az úton, hogy tudatosabban lássanak, éljenek. Hogy képesek legyenek a megbocsájtásra, hogy elengedhessék félelmeiket, szorongásaikat, hogy túl láthassanak az illúzión, és megláthassák valódi Énüket. És gyönyörködhessenek benne! Onnan kezdve Szabadok lesznek és képesek a teljes életre.


Most pedig alig várom, hogy megismerhesselek Téged!

Vékony Erika
spirituális életvezetési tanácsadó és terapeuta